Uputstvo

Poštovani kupci,


Kako bi eventualne nesporazume sveli na minimum molimo Vas da pažljivo pročitate sledeće uputstvo vezano za poručivanje proizvoda sa našeg sajta.
Svi proizvodi koji su prikazani na našem sajtu su DEO NAŠE PONUDE I NE PODRAZMEVA SE DA SE SVI U SVAKOM TRENUTKU NALAZE NA LAGERU.

Veliki deo proizvoda je uvek raspoloživ ili je rasploživ za on-line porudžbenice, međutim postoji određeni broj proizvoda koje nije moguće uvek imati na lageru. Većina proizvoda koji se ne nalaze uvek na našem lageru su ili raspoloživi na lageru naših dobavljača ili ih je moguće naručiti uz odloženu isporuku.

Proizvodi koji se nalaze na našem sajtu a ne nalaze se na našem lageru su na istome prikazani u promotivne svrhe i kao obaveštenje kupcu da isti proizvod postoji u našoj ponudi i da se može poručiti i po pristizanju istog na naš lager isporučiti kupcu.

Molimo Vas da sve ovo uzmete u obzir prilikom naručivanja i prethodno putem maila ili telefona proverite raspoloživost artikala kod naše službe prodaje.

On-line naručivanje

Nakon što izvršite on-line poručivanje artikala preko našeg sajta dobićete mail sa informacijama o Vašoj porudžbenici. Molimo Vas da vodite računa i prilikom registracije pravilno popunite potrebne podatke. Bez pravilno popunjenih podataka (ime, prezime, adresa, email, telefon) nećemo moći da Vas kontaktiramo i potvrdimo Vašu porudžbenicu i istu isporučimo.

Kako bismo potvrdili Vašu porudžbenicu, i sprečili eventualne zloupotrebe, naš operater će Vas kontaktirati na broj telefona koji ste naveli prilikom registracije ili na e-mail u roku od 24h od trenutka naručivanja.
Molimo Vas da u tom roku budete dostupni na broju telefona koji ste naveli prilkom registracije.
Ukoliko porudžbenicu putem sajta napravite u periodu od subote u 14h do nedelje u 20h bićete kontaktirani u ponedeljak posle 9h. Isporuka robe se vrši u roku od 48h od trenutka potvrde porudžbenice.

ZA PROIZVODE KOJIH NEMA U PONUDI NA SAJTU, KONTAKTIRAJTE NAS MEILOM ILI POZIVOM I MI CEMO VAM TO RADO OBEZBEDITI.

 

Vaš Europarts on-line shop

Facebook